Inntekt for idrettslag -foreninger og andre

Inntekt for idrettslag -foreninger og andre

Pant ordning på innsamlet plast- i alle former-på strender, hjemme og der en måtte finne det- betalt i kilo levert til idrettslaget etc som utfører jobben. Parallelt med det..avskaffet eller beskattet bruk av plast emballasje på import varer, enorme mengder plast på mye av det som er levert, både av elektronikk, mat etc etc..sett krav til leverandører om å tenke nytt og belast de som belaster oss med unødvendig plastikk. Videre, en kan gi tilskudd til matvare kjeder som gratis gir ut handlenett

Points

Mindre plast-forurensning..og om mulig..en innsamlings profesjon som kan materialisere avfallet til byggevarer- er mange eksempler på den biten. Om en oppmuntrer til bredere innsats i innsamling, bygger ett industrialisert opplegg som benytter avfallet til nye komponenter innen tilsett i vegbaner eller byggebransjen, er det verdt å satse endel.

Vi kan ikke belaste med mer plastavfall..snart mer plast enn fisk i havet..sier seg selv..

God ide at det blir økonomi i innsamling, og at det er fokus på å redusere plastmengden. Videre fokus på nedbrytbar plast/ alternativ emballasje.

Kan ha returplass nær treningsfelt/ idrettshall etc slik at medlemmer og andre kan deponere her og idrettslag og foreninger kan få inntekt. Pant/avgift kan legges på varen når en kjøper den. Mer miljøvennlig emballasje kan ha lavere pant/avgift.

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information