Forbrukerrådet må hjelpe oss mot Inkassoselskapene

Forbrukerrådet må hjelpe oss mot Inkassoselskapene

Jeg skulle ønske at forbrukerådet kunne få makt til å gå inn å se på alle Inkassoselskaper som kjøper opp "råtten" (gammel gjeld), å legger på gebyrer som ikke ligner noe. Ett eksempel: "man har en gjeld fra 2008 på 800,- kr, man får ett par purringer, men er ikke i stand til å betale, da man så vidt klarer å overleve. Deretter sender de det til Namsfogden i 2019, å da er gjelden plutselig på godt over 7000,- kr" Dette kan da umulig være lovlig, å hvis det er det, burde det absolutt være en sak for Forbrukerombudet, da dette, som oftest, gjelder de svakeste av oss i samfunnet.

Points

De må se på Inkassobransjen generelt!!

Jadisse bør kartlegges bedre.

Jeg kan ikke helt se hvordan og hvorfor Forbrukerrådet skal eller ha kapasitet til å gjennomføre dette.

Argumentet for at dette burde kunne bli en del av Forbrukerombudet, er at det gjelder nå flere og flere som ikke kan få lån til hus eller leilighet, da de kanskje har gjort én dum ting, eller rotet seg bort i ett feil selskap, å derfor skal resten av livene deres bli ødelagt!!! Dette henger ikke på greip. Manhavner da gjerne i en kommunal bolig, hvor det nå er gjengs leie, dvs. dyrere leie enn å leie privat.

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information