Bevistgjøring / Ansvar hvor vi handler

Bevistgjøring / Ansvar hvor vi handler

De seinere årene har det blitt mer og mer fokus på Norske arbeidsplasser, hvordan klare å beholde de. Nettbutikker med fysisk adresse i utlandet konkurrerer ut Norske butikker med fysisk adresse i Norge. Folk flest vil gjerne ha mest mulig for pengene, og da kjøper mange der det er billigst. Feks. Mat / drikke produkter....Her er det flere svenske og tyske og danske aktører som promoterer seg mye via sosiale medier...Kjøp nå link hvor en kommer akkurat under den skreddersydde mva grensen. Det går feks mye i brus produkter som koster gjerne 75 % mindre enn det de norske. Registrerer litt på tråder på de enkeltes aktørers FB grupper / sider både negativ og positiv kritikk alt utifra den enkelte kjøpers erfaring & opplevelse. Nå er det vel foreslått fra regjeringspartiene tiltak vedr mva grensen at den skal fjernes fra nåverende momsfritt under 350,- for å stimulere til mer like vilkår de utenlandske mot de Norske. Hva med å lage ett system med bonus opplegg for alle vedr volum samt karaktersystem , tenker konkret på , pris, kvalitet, leveringstid, service v / hendelser.., betalings alternativer., oppnår extra rabatter også v langt kundeforhold..Slik en på en måte oppnår en positiv vinn vinn for både selger & kjøper...Hvor en kan ha ett lett & enkelt system. Forbrukeren kan da lett velge rette sted å handle fra. Kanskje gjøre det lettere for Forbrukerrådet .

Points

Gjøre det lettere å skille de seriøse aktørene fra de useriøse, samt og at de gode kundene blir tilgodesett med fordeler som gjør at de vil holde seg som kunde til en bestemt aktør, og forhåpentligvis gjøre jobben til Forbrukerrådet mindre tidkrevende. Tenk å klare å få til noe som er konkurransedyktig og en « longtime « aktør som sikrer, og gjerne skaper arbeidsplasser..

Tror dette dessverre blir for komplisert.

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information