Mer synlig

Mer synlig

Forbrukerrådet må være mye mer synlig, nå føler kanskje mange at det er tv programm som tv 2 hjelper deg, som hjelper forbrukeren, ikke forbrukerrådet. man bør få en app, man bør være mer synlig på plattformer som ungdom bruker, mange blir svindlet på nett, der bør forbrukerrådet være spott on, kanskje ansette unge,de vet hvor de skal lete. få ut sakene man vinner på de rette plattformene, leser unge aviser? kanskje ikke, forbrukerrådet burde vert tøffere, vise at det hjelper å klage, mange gidder ikke, de tror ikke det hjelper. bruke mer svartelisting av selskaper som ikke følger loven, det kan ikke være sånn at man skal være redd for å bli lurt, bare man bruker nettet. man må samtidig også være tilstede for eldre borgere, vise dem at det hjelper og klage inn saker, eldre vil gjerne ikke være til bry. lag en plattform som er enkel, som alle forstår, og som man raskt får svar. man kan ikke bare ha digitale platformer , hvis man skal nå ut til hele befolkningen, vær synlig over alt. gjerne med brosjyrer hos lege/tannlege.

Points

viktig at forbrukerrådet blir mer synlig i samfunnet

En god idé, gjør Forbrukerrådet mere synlig og lettere tilgjengelig

en App hadde vært positivt . Den bør inneholde alt fra hvor de forskjellige kontorer ligger, samt informasjon om Forbrukerrådet . Der du også kan melde inn klager og få en tilbakemelding om det er en sak for de eller ikke. Da slipper man starte en prosess som det ikke blir noe ut av.

Forbrukerrådet er her for alle, å da må alle se dem

Viktig med synlighet, slik at alle blir klar over at man kan få hjelp av forbrukerrådet.

En App hadde vært en fantastisk idee, gjør det enklere å klage. God idé ☺️

Ja, det viktig med en bredere plattform.

Enig, men jeg uenig med de andre om en App løser problemet. Tenker at Forbrukerrådet bør synliggjøre rollen i de tradisjonelle markedsføringskanalene for å nå flest mulig på en seriøs måte som øker informasjonen om organet samt forankrer troverdigheten.

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information