Forbrukerrådet i lomma

Forbrukerrådet i lomma

Jeg kunne tenke meg Forbrukerrådet på app! Der du enkelt kunne finne tips og råd for det området du søker info om.

Points

Kjapt og enkelt der du trenger det.

Fordi det er oversiktelig og enkelt med en app

blir garantert mer brukt da

Økt tilgjengelighet gir økt bruk.

Jeg synes det høres bra ut. Det vil gjøre det enklere for forbrukeren å få tilgang til forbrukerrådet. Men det er da selvfølgelig viktig at dette gjøres på en enkel og oversiktlig måte. Det er jo sånn for tiden at hvis man føler man må bruke for mye tid på å sette seg inn i slike ting, så blir det ikke brukt.

Jo større tilgjengelighet, jo større gruppe treffes. En app med en god søkefunksjon, enkel og brukervennlig.

Im inn👏

Dette høres ut som en kjempe plan ;-) gjør det lettere for folket

Er ikke nødvendigvis mot, men det var ingen mulighet til å velge nøytral. Valgte derfor mot fordi jeg personlig ikke ville lastet ned appen. Jeg skjønner ikke poenget med at alle mulige ting skal ha en egen app. Jeg tenker det er minst like viktig å ha nettsider som fungerer bra på mobilen. Det må da være minst like kjapt og enkelt når du trenger det spør du meg. Man mister muligheten for å få massevis av varsler, men det vil jeg uansett ikke ha.

Ein app vil nok fungere for mange,personleg ville eg ikkje lastet ned den,men søkt informasjon på nett.Dette fordi ein eventuell forbrukerrapp vil komme til å bli utkonkurrert av andre apper eg har meir bruk for.

Det hadde vært veldig smart, økt tilgjengelighet!

Dette måtte være helt i blinken

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information