En felles internettside for å kunne sammenlikne alle fond

En felles internettside for å kunne sammenlikne alle fond

Jeg ønsker meg en internettside for å kunne sammenlikne alle fond; uavhengig av hvem som selger fondene og hvilken type fond det er. Siden må være åpen for alle så en kan gå inn og sammenlikne fondene før en bestemmer seg, uten at en trenger å være kunde noen plass. Siden bør være uavhengig av bankene og helt uten reklame for det ene eller det andre.

Points

Einig. Alt som hjelper til med å gjere verden bedre er bra. Vi har jo prisjakt allerede. Så kvifor ikkje ei side for fond også.

ingen mening

Kanskje OK hvis det er Forbrukerrådet e.a. pålitelige instanser som informerer. Er ellers på vakt mot infodrukningsdøden.

Om siden er uten bindinger til noen og åpen for alle og er laget av en uavhengig part vil den ikke favorisere noen fond eller banker og kjøperen får en fri og uavhengig sammenlikning av de forskjellige fondene

Helt klart en egnet oppgave for Forbrukerrådet

slike sider finnes allerede

Hvem skulle så gjøre denne jobben og vedlikeholde den

Blir sikkert oversiktelig.

God oversikt over alle fond.

Fin måte å få inn litt konkurranse på

Veldig bra! Mange lignende sider for andre tjenester har allikebel det sånn at noen kjøper reklame. Hvis det skal fungere for fond bør det være en helt fri side uten bindinger eller anbefalinger.

indikasjon om risikovilje .

Ja

Hvorfor ikke? Som vi har på mye annet...

Finnes idag..om enn ikke gode nok

Ønsker også lagt inn løpende kostnader per fond.

Veldig god ide

Her må det smmenlignes fond i grupper. Fond som invisterer i samme marked må legges i grupper, så det er lett og sammenligne.

Slik at en kan sammenligne over tid.

God ide, eksempel så som strømpriser, reiser eller annet.

More points (2)

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information