Regulering av privatleasing

Regulering av privatleasing

Det skulle blitt regulert fra myndighetene sin side. Myndighetene skulle ha stor del av ansvaret for regulering av marked til privatleasing uten å gripe alt for mye og unødvendig. Forbrukerrådet skulle fortsatt blir den som tas seg av klager hvis det skulle oppstå noe tvist eller misnøye med tjeneste av privatleasing. Andre mulighet skulle å være å la en prøve periode til par år til for å se hvordan dette markedet utvikles og hvordan eventuelt vilkårene endres. Etter par år og grundig forskning rundt dette, hvis det vises at vilkårene er dårlig for forbrukere skulle myndighetene gripe inn og bestemme spilleregler for dette marked.

Points

det er ganske unødvendig...

Å blande myndighetene inn blir unødvendig byråkrati. Myndighetene skal ikke bestemme alt

burde være unødvendig at myndighetene må regulere

Regulering av krav til forhandler og/eller standardvilkår vil birda til at det er enklere å navigere blant alle tilbud. En oversikt over antall tvistesaker med ulike forhandlere vil også hjelpe, samt at det er definert en tredjepart (forbrukerrådet) som skal involveres ved en tvist.

Litt delt her men redd for at regulering ikke gir konkurranse på pris.

Det vil kreve mye tid fra myndighetenes side på arbeid som fint reguleres av private i dag, der stadig flere og nye aktører er med på å holde prisene på et fornuftig nivå.

Helt unødvendig

Jeg fortsatt mener at myndighetene skal være inne i bilde. Erfaringsmessig viste det seg i alle fleste saker at når myndighetene er til "stede" at det ble regulert ordentlig en litt uoversiktlig marked

Staten fordyrer. Ikke bland inn de unødvendig

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information