Er rentebetingelsene lave og låst i 3 år - vær skeptisk

Er rentebetingelsene lave og låst i 3 år - vær skeptisk

Har vært ute for ett tilfelle der renta var 0,99% i 3 år. Når bilen skulle leveres tilbake, fikk man tilbud om en gjenkjøpspris som lå vesentlig over markedsverdien på bilen. Dette gjorde selskapet helt klart for å dekke inn tapet de hadde hatt på å lease bil vekk så billig. Det samme selskapet er også kjent for å gå over bilene med lupe, og så sende regning på lakkskader som i seg selv er ubetydelige (steinsprut), men som de mener krever lakkering av store flater og gjerne også tilstøtende deler......

Points

Selskap har altfor stor makt ved utleie

Dette blir helt feil av selskapet. Det bør komme standarkrav til hva som er akseptabelt av forhandler og selge bilen for og hva som er akseptert i forhold til bruk av bil.

Det burde ikke være lovlig. Det er jo juks.

Her ville jeg følt meg lurt

Fin måte å handle bil

Det er i grunn opptil folk selv å ta den avgjørelsen

private selv kan bestemme

Godt med lav rente

Eg synest gjenkjøpsprisen må vera markedsverdien på bilen.

Det bør komme tydelig frem i en kontrakt, hvor mye man kan forvente å betale.

Lav rente på en leasingkontrakt er ALLTID subsidiert fra forhandler/importør! Mye bedre for kunden om dette elementet kom frem som en direkterabatt i starten - før man beregner prisen (restverdien er pr def den samme, så leien blir lavere da)

Kan lett gå i en rentefelle her

Trygghet fr kunden er helt vesentlig. Kanskje skulle man hatt en offentlig anmeldelse (som finnes om leger, hoteller, etc) av leverandører på pris, hvor kristiske de er ved innlevering, gjennkjøpspris etc?

Lav renter for mye handel

Kan fort bli dyrt når den leveres tilbake

al staten alltid bestemme

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information