Tjenesteorientering

Tjenesteorientering

Kanskje likt forslaget om all inclusive. Vi ser i stor grad en endring mot tjenesteorienteering i samfunnet generelt . En bli som tjeneste (As a Service) vil ha en fast månedskost for å være disponibel og en km kost. Alt annet skal være innkludert. Det bør være mulig å legge til ekstra tjenester som hentig av bil til verksted og drivstoff. Drivstoff fylles med bilens eget kort og prisen bakes inn ikilometerne. Mulig en stor aktør som volkswagen gruppen kan presse drivstoff prisen ned?. Det kan også gis rabatter hvis man åpner for at bilen kan videreleies til andre en periode man selv ikke bruker den.

Points

Leasing blir interessant for flere og kan gi bedre og flere miljøvennlige biler.

Hvis det er etterspørsel etter dette vil markedet tilby det av seg selv. Ser ingen grunn til at staten skal regulere noe slikt. Forøvrig tror jeg det vil være veldig mye dyrere enn å ordne med det selv.

gir større fleksibilitet

Hvis bilhold blir for likt 'sykehusdekning' så ramler økonomien sammen. Noen må faktisk kjøpe biler for at andre skal gidde å produsere dem.

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information