Likt for alle

Likt for alle

Om det betyr at det vil bli lettere å forstår reglene for privat leasing om staten får en finger med i spillet, så kan jeg absolutt støtte det. Akkurat slik det er nå så er det veldig mye forskjellig og forholde seg til.

Points

Jeg er faktisk veldig inn med at myndighetene har en fingeren med i spillet, men likevel de må trå forsiktig og ikke alt for tidlig.

blir litt for mye "storebror ser deg"

Tror at vi trenger likevel mer forskning på dette marked for myndighetene eventuelt braser inn. Det må rett og slett blir en store gruppe forbrukere som skal svare på er de eller ikke fornøyd med vilkårene til privatleasing.

Det er ikke mye som blir enkelt når staten skall ha en finger med

Kan være bra,holder griske firmaer i øran.

Absolutt ingenting bør være likt for alle. At staten skal inn i bildet her er helt uforståelig. Priser og betingelser må avhenge av din profil eller synderegister, slik forsikring foregår idag. Er du uforsiktig, 'uheldig' eller har betalingsanmerkninger, må du selv bære kostnaden, og ikke sende regningen til andre!

Staten er ikke svaret på alt, slike forslag hører hjemme i Sovjjet!

virker fornuftig

Ok at staten setter visse rammer, men det må vær måte på..!!! Tanken om at staten vet best og skal ta alle valgene for deg tilhører idiologier som jeg trudde var død og begravet i den vestlige verden. Jeg forbeholder meg retten til å trø feil..!!!

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information