Strengere krav til forhandler

Strengere krav til forhandler

Dagens leasingavtaler er i stor grad i forbrukers disfavør, her må det et nytt regelverk på banen som sikrere forbruker. Vi valgte bort leasing etter å ha lest avtalen forhandler presenterte oss. Det er full sikring til forhandler og null til forbruker. Regelverket må settes opp som en «standar», slik at det oss forbrukere har rettigheter på lik linje med forhandler.

Points

selvklart!!!

Ja, dette er litt som bukken og havresekken: Det er leasingselskapene som setter opp kontraktene, og de har naturlig nok hovedfokus på sine interesser.

Det er allerede ganske strenge regler rundt leasing. Er på min 4. leasingavtale nå og har aldri hatt et eneste problem rundt dette. Mange forhandlere kjører gode kampanjer der de ikke tjener stort på bilen, men henter inn litt på en serviceavtale. Det er frivillig å lease bil, liker du ikke vilkårene, velg en annen finansieringsløsning.

Vurdering av bilen ved retur av bilen bør foretas av en tredjepart.

Forbrukere er veldig forskjellige. Veldig mange jeg aldri ville lease eller leie ut noe til. Avtalene er laget for å fange opp disse 'idiotene' som er med på å fordyre samfunnet for oss andre og sørge for at myndighetene må vedta merkelige regler. La oss få slippe mer tullball, slik at vi som oppfører oss ordentlig får rabatten!

Ja, her må det endringer til. Det er for dårleg for forbrukerne.

Når man hører hvilke forventninger og avskriving av ansvar noen har når de leaser er regelverket godt som det er!

Helt enig. Og i tillegg er det de samme som bestemmer hva som må fikses ved endt avtaleperiode.

På den måten kan man "luke vekk" useriøse aktører

Overkjørte kilometer faktureres automatisk, men hvis du kjører kortere enn avtalt....ja da får ingenting igjen!!!

Det må bli tryggere for forbruker

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information