Leieavtale – all inclusive

Leieavtale – all inclusive

Hadde vært fint med leieavtale der alt er inkludert, som service, forsikring, slitasjedeler etc. På den måten blir det helt forutsigbart hva bilkostander blir – noe som betyr mye for privatpersoner får jevn utgift. Så blir bare tillegg hvis du ikke holder deg innenfor stardardbruken og vedlikeholdet som er nedfelt i avtalen.

Points

JAAAA!!!!

Det er ett element som bør holdes utenfor, og det er forsikring. Den kan fort bli veldig dyr, da det skal tas høyde for alle eventualiteter.

Man får det man betaler for. Så hvis man skal ha med alt av service, forsikring, slitasje osv, så vil jo selvsagt leasingen bli tilsvarende dyrere. Og da blir det jo hip som happ om man betaler i) lavere leasing og bekoster det øvrige selv, eller ii) høyere leasing der alt er inkludert. Så dette er bare "kosmetikk" og ingen reell forbedring.

Kan være en god ide da man får god oversikt over utgifter de neste årene.

Helt enig. Mener at det audi som har begynt å se på det. At alt skal være inkludert når du leaser bil. Dette er jo best for private, slik at man slipper å tenke på noe ekstra

høres dyrt ut

Høres fint ut, men blir kanskje dyrt?

Dette er noe volvo i dag tilbyr, men bare på utvalgte modeller. Vurderte dette når jeg byttet bil før jul, men var kun tilgjengelig på xc40 som var for liten. Dette er etter min mening den beste måten og lease en bil på.

Det som vil være viktig her er å få en eller flere standarder, slik at prisene kan sammenliknes mellom aktørene.

Inkludere også utenom standardbruk og vedlikehold. Alt

Virker fordyrende. ja. Man får jo rabatt/bonus på forsikringen utfra sin egen kjøre/skadehistorie, alder o.l. Forbruk av slitedeler påvirkes også av kjørestil. En leasingtilbyder vil måtte ta i litt ekstra for alle for å sikre seg mot tap på de leaserne som pådrar seg ekstra høye kostnader.

Syntes dette hørtes fint ut, blir som et fastrentelån, du vet hvilke utgifter du har!

Dette kan ha noe for seg, men da må det utelukkende gjelde faste servicer og evt dekkhotell. Alt annet vil variere fra person til person.

Dette høres ut som en god idè. Ingen uventede utgifter.

det hadde gjort livet så mye lettere!!

Service og forsikring kan være inkludert i dag, men følger blant annet av kjørelengde, noe slitasje til en viss grad også gjør.

Gir en bedre kontroll og sikkerhet

Høres bra ut slik at men ikke får seg overraskelser på prisen. Oversiktlig og greit

Fint dersom det er en fornuftig pris på det, og at det er valgfritt (tenk mobilabonnementer).

Tryggheten dette gir vil gjøre leasing mer aktraktiv. Selv var jeg nervevrak når jeg leaset bil.

Det blir forutsigbart

Enkelt og oversiktlig, her har man en forutsigbarhet og ingen dyre overraskelser

Viss det ikke er noen ekstra utgifter er det positivt

Kan være greit for noen

Toyota har dette i sine privatleasingkontrakter. Jeg har sjøl benyttet meg av tilbudet og prismessig er dette veldig overkommelig 👍

Det er lett og få kostnadsoversikt

JA!!

Dette er et godt poeng. Mange leasingavtaler er uoversiktlige og det ville sannsynligvis medført at flere hadde leaset dersom avtalene hadde vært bedre utformet.

Fint for leasere som ikke er så opptatt av bilhold og at bilholdet skal være enklest mulig

Bra med alt som er forutsigbart

Ja, hadde passet veldig godt for min økonomi - forutsigbart og oversiktelig. Tror det vil passe mange

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information