Privatleasing er eit godt alternativ!

Privatleasing er eit godt alternativ!

Med å lease ein bil privat så kan ein privatperson eller ein familie ha ein bil som har ein vesentlig større verdi enn om ein bruker bank lån eller oppsparte midler på bilen sin. Med dette så kan ein få ein bil som er tryggare og sikrare. Ein inngår ein avtale med gjenkjøpsverdi etter 3-4 år. Får eit mnd.beløp som passer og så etter endt avtale kan mann levere inn bilen og ta ut ny bil. Alternativt kan man selje bilen sjølv for ein høgare sum og tene litt på dette. Det einaste ein må passe på er å betale inn verdien som ein har inngått avtale med megler/ leasing firmaet. Om ein har klare avtaler så går dette greitt. Og det er viktig at ein overholder innbetalingane sine. Når disse kriteriane er opprettholdt så er det ingen problem. Og det er heller ikkje dyrt! Det koster å ha bil i Norge uansett. Eg meiner at dei private firmaene gjer ein god jobb og det blir berre tull om dei norske styresmaktene skal innvolvere seg i dette også. Desuten så trur eg det ikkje blir noko billigare!!!

Points

Du sitter ikke igjen med noe når du kvitter deg med bilen og bytter. Kontantstrømmen er omlag den samme for finansiering. Følgelig betaler en gjerne omlag det samme måned for måned men får ikke innskuddet igjen( hensyntar verditap )

Ja, dette er lukerstivt for den som ikke ønsker binde kapital ( gitt at innskuddet er lavt) og en får Som regel bedre utstyrt og sterkere motor for omtrent samme leaserbetalinger, som en må betale avdrag i bank. Der service og vedlikehold faller på selskapet og driften på deg, så er dette gunstig :)

Ved å ivareta bilen på en bra måte har man faktisk muligheten til å tjene på det.

Dette kan bli en dyr avtale - eller ugunstig for den som leaser. Bilforma skal jo sikre seg....

gfdggsg

gfgd

alt blir dyrere om man skal ha med flere parter

Ja enig at privatleasing synes ril å være et godt alternativ. Det som jeg er litt redd for at det finnes skulte kostnader. Eller at det kommer til å koste skjorte når en har mindre skade på bilen.

Bra alternativ for den som vil slippe investeringen og usikkerheten ved senere salg

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information