Forsikring inn i avtalen

Forsikring inn i avtalen

En ser at en kan få en overaskelse da en leverer inn bilen etter endt leasing Forsikring kan løse dette,men da må det stå at dette er inne i pakken oghva som dekkes tydelig og klart,og at selskapene kan ha en felles mal på hva som er forventet og dekkes

Points

til riktig pris mener jeg dette kan være smart. Da har man vertfall en forsikring om at man kun må ut med en egenandel om det skulle være småting når man leverer bil tilbake.

Kan være ein god ide. Men er redd for at summen av denne forsikrings premien kan bli for høg å betale. Forsikrings selskapet vil sikkert ta høgde for dette gjennom egenandel eller sluttsum?! Selg heller bilen sjølv så unngår ein alle disse fellene.

Unngår store rekninger for små skader

Det må være en raushet i forhold til hva vanslig slitasje er. Når det er privatleasing til familier med bsarn, husdyr, turer med full oppakning så slites bilen, dette må det være en raus aksept for om leasning privat skal være lønnsomt.

Ser jo denne argumentasjonen at en kan få kvantumrabatt ved samlede forsikringer,men dette er jo upløyd mark,så vidt jeg forstår,men det er som sagt en fare at forskringene kan bli dyrere,men det kunne hvert intressant om forsikrings selkapene kunne konskvens utrede om dette lar seg gjøre om det også er marked for dette (tanke spill)

Lurer på hvordan dette blir da ift dine andre forsikringsavteler og i og med at man får kvantumrabatt ved å samle alle forsikringene dine på ett og samme plass.

Er redd for at en slik avtale vil komme oss leasingtakere i dissfavør. Føles litt som "bukken til havresekken" Dvs at jeg tror at leasing bedriftene vil ha veldig stor innflytelse på hva en slik forsikring vil dekke og ikke dekke.

Dette kan være et godt tilbud. Ofte kommer det små slitasjeskader som kan bli dyrt for leaser

Bra med forsikringer som gjør at man slipper å være redd for mange ekstra kostnader

Dette kunne vært koblet opp mot din vanlige bilforsikring slik at utløsning vil medføre bonustap.

En familie på fire som leaser en bil i tre år, og som parkerer i parkeringshus/kjøpesentere - må kunne få aksept for små skader på dørene, da dette er normalt!

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information