Påstand: Erfaringsutveksling gjør oss klokere

Påstand: Erfaringsutveksling gjør oss klokere

I stedet for enda flere lover, regler og spissfindige kontrakter, så trenger vi et nettsted hvor vanlige bil-leasere kan utveksle erfaringer, tips og råd. Moderne forbrukere er kjent med dette fra booking av reiser og hotell. Vi klarer å finne gode løsninger uten å lese en eneste lov, regel eller kontrakt, men heller erfaringer fra andre kunder. Nettstedet trenger en nøytral redaksjon som hindrer spam og nettroll, og sikrer at det ikke står noe der som er ulovlig eller fjernt fra bransjepraksis. Det vil gi forbrukere makt og muligheter som vi mangler i dag.

Points

Tips og innspill fra mannen i gata

En samlet side for tilbud og tilbakemeldinger/erfaringer overfor leverandør kan være fordelaktig. feks som det gjøres om fastleger.

det vil trygge uheldig service

Ser den her kan forbrukere si noe Om sine erfaringer som du skriver og nøytralitet er her svært viktig og hvis (tanke spill).kan denne også da ha en innvirkning på hvordan avtaler på leasing blir(kundene får større makt da en har høstet erfaringer i denne nøytrale sone har)

Det er en god ide så lenge de kan holdes rent. Vil tro det fort blir en plass hvor man prøver gi konkurenter dårlig rykte.

Litt som en "Yelp" for leasing? Det hadde vært noe.

God ide det. God informasjon er viktig for å kunne orientere seg i markedet.

Subjektive erfaringer, gjerne skrevet i opphetet tilstand, kan ikke stoles på. Det er dette som gjør f.eks. Legelisten upålitelig. Hva som trigger folk, hvor oppegående de er, hvor kunnskapsrike de er, hvor erfarne de er, hvor tålmodige de er, generelt temperament og eventuelt psykiske tilstander - alt er eksempler på faktorer som kan påvirke en brukeranmeldelse.

Dette synest eg er ein god ide. Personlig har eg hatt berre gode opplevelser rundt privatleasing. Det er sikkert fleire ting eg kunne delt med dei som er usikker. Eg meiner at Markedet er i stand til å ordne dette utan innblanding frå det offentlige. Har ein tendens til å verte dyrare då utan at ein kan seie dette på forhånd.

Det var en god ide. Alltid godt å høre andres erfaringer, både gode og dårlige.

Høres ut som en god ide, så lenge noen moderer siden og tar faktasjekk :-)

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information