Bedre effektivitet mellom lege og laboratoriet

Bedre effektivitet mellom lege og laboratoriet

Jeg savner når jeg er hos legen at det skal være mer effektivt å ta blodprøver osv. Mange ganger blir en sittende på gangen og vente på at de på laboratoriet skal komme til laboratoriet. I mens tar legen inn andre pasienter og tiden går. Så kommer en inn på laboratoriet og tar de prøvene en skal. Så får en beskjed om å vente på legen igjen. Dermed er det gått masse tid. Hva med å prøve å få ett system der de som er på laboratoriet får en beskjed om at nå er det noen som skal ta prøver osv?

Points

Min lege har ikke lab.

På mitt legekontor er det kølappsystem. Når du skal ta blodprøve, trekker du kølapp og de på laboratoriet vet da at noen sitter og venter. Fungerer smidig og fint.

Bemanning er heller en løsning, analysering av prøver tar tid

Opplever å få oppfølgingstime hos legen uten at blodprøvesvar foreligger. Jeg må likevel betale for konsultasjonen som var unødvendig!

På mitt fastlegekontor må man bestille time for å ta blodprøver. Da slipper man som regel å vente

Det burde vært bedre samarbeid mellom de som jobber med dette på et legekontor

fordi legekontorer som gjør det slik, bør se hvordan andre gjør det. Beskrevet problemstilling er helt tullete.

Tror det må være sånn. Køsystem med lapper virker bra nok

er bra

Fungerer fint

Ikke problem ed mitt legekontor.

De fleste har vel et system hvor Bioingeniøren eller helsesekretæreren får beskjed når det skal tas prøver. Problemet er vel heller at mange legesentre skal spare penger og øke inntjening og knapper derfor inn på ressursene ved å ikke ansette nok personale til å håndtere både telefoner, epikriser, skrankehenvendelser og labarbeid samtidig.

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information