Informasjon fra andre behandlere

Informasjon fra andre behandlere

Da jeg selv har opplevd at fastlegen ikke alltid er oppdatert med epikriser fra andre behandlere blir det tungvindt og muligens farlig. Jeg går fast til hudlege grunnet psoriasis, da er det greit at fastlegen vet hva hudlege skriver i notater. Ofte sendes epikriser på automatikk fra behandlere, ikke alle gjør det (eller alltid) Mye informasjon burde vært krevd å dele.

Points

Selvfølgelig

Det kommer an på hva det gjelder

Epikriser fra annen behandler til fastlege er helt nødvendig!

Enig! Et problem at de forskjellige legene ikke er oppdaterte.

Helt enig

Har fastlegen henvist er den andre legen/behandleren forpliktet å sende en melding tilbake om resultatet av timen. Har også lagt merke til at dette ofte ikke skjer så det bør skjerpes.

Det bør være en selvfølge at fastlegen får slike epikriser automatisk, men har opplevd at sykehusene hevder at de må sende til legen som har henvist - og ved akutt hjelp kan dette være en annen enn fastlegen.

Viktig , også for fastlegen, med mest mulig info om pasienten.

Alle behandlere bør få samme opplysning , så lenge det er til pasientens beste.

Legen burde bruke noen minutter,før neste pasient, å lese gjennom epikriser/svar på prøver før man kommer inn til legen. Det er ikke alltid lett å huske selv å spørre.

Enig i at dette burde skje av seg selv, jeg går selv til hudlege og det er viktig at alle behandlerne er på samme bølgelengde.

Kanskje hatt en app der det kommer opp oppdateringer om at legen er forsinket så alle kan se at timene er forskjøvet

Det er bra om legen er oppdatert

Trodde sannelig vi snart skulle være der, at samhandlingen mellom leger og avdelinger går glatt. Det må jo være til alles beste

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information