Statistikk av legene

Statistikk av legene

Det bør være en statistikk presentasjon av leger på en forbrukerside. Har legen spesielle spesialistfelt? Hva mener legen om sykdommer som ikke er samfunnsgodtatte? (ME) Har legen lang ventetid? Er legen flink å henvise til rett plass til rett tid?

Points

Fastlegen er allmennpraktiserende, spesialister kan ikke tabellhføres

Når man skal velge en ny fastlege, er det lite informasjon å gå etter. Det er mye man investerer i et bytte, og kun å vite navn, kjønn og antall på liste er for lite informsjon når det er snakk om egen helse det er snakk om.

Man må vite om legen før man velger. Legen før få muligheten til å presentere seg. Og i tillegg noen faktatall om ventetid, antall pasienter og lignende Ingen kommentarer fra pasienter, de sier ingen ting.

ViktIg å vite hvordan legen stiller seg til det som er viktig for pasienten.

Avhengig av hvilke info som blir gitt. Ei slik liste kan fort bli en "uthengningsliste" dersom opplysninger blir gitt av pasientene.

Legelisten.no har kommet langt på kort tid. Men jeg kunne tenkt meg mer informasjon. F.eks. ventetid og forsinkelser på time kan ofte ha mye å si for en pasient. Vanskelig å be om 1-3 timer fri fra jobb da man aldri vet når legen er klar (bare for å ta et tidseksempel ut av tynne lufta)

Enig i dette. For de som har sykdommer som ikke er ferdig forsket på og som ikke har en grundig dokumentert effektiv behandling, slik som borreliose, fibromyalgi og ME, er det avgjørende å få en lege som er interessert i og evner å sette seg inn i ny forskning og teste ut medisiner som forskning viser lovende resultater i forhold til uten at forskningen er avsluttet. Slik det er nå, blir det bare prøving og feiling og legebytter da det er umulig å få vite legens standpunkter på forhånd.

Helt enig!

Om ein lege har mange bytte av pasienter, godt å vite meir før vi velger.

Fornuftig med statistikk. Slik at vi får vite om leger bare henviser alle pasienter videre fordi de ikke tør å ta ansvar for egne avgjørelser

Anonyme tilbakemeldinger fra misfornøyde kunder/pasienter har vi ikke bruk for, hverken hos fastlegen eller hos andre yrkesgrupper. Gapestokkens tid bør være forbi i 2017.

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information