Info om kompetanse innen psykisk helse hos barn og unge

Info om kompetanse innen psykisk helse hos barn og unge

Dette er et meget viktig og stort område som blir mer og mer etterspurt, og det er varierende kompetanse hos fastlegene innen dette området. Videre burde det være tilgjengelig info om fastlegens samhandling og kontakter med spesialisthelsetjenesten innen området. Informasjonen må formuleres slik at barn og unge oppfatter den lettforståelig, slik at de kan ha et reelt grunnlag for å påvirke sitt valg av fastlege.

Points

Utrolig viktig!

Dette faget bør innføres hos alle fastleger

Enig, psykiske lidelser blir dessverre et stadig større problem og må tas tak i tidlig.

Syns dette er så viktig at her bør alle fastleger få påfyll/etterutdanning dersom det er behov samt at spesialisthelsetjenesten innen dette området har kapasitet nok til å ta raskt imot.

😊Helt enig. Man er prisgitt den legen man har utdelt, og ser ikke denne hva som er problemet, mister barnet verdifull tid. Ikke alltid lett verken for barn eller foreldre, å måtte veilede legen. Og mange leger liker ikke at pasienten foreslår diagnosen selv.

Enig

Det er en usedvanlig god ide å satse mer på psykisk helse. Regjeringen påstår den har prioritert dette feltet, men jeg tror et ytterligere trykk er av det gode.

Helt nødvendig!! Veldig mange sliter med sin psykiske helse

Leger burde ha bedre kompetanse innen psykisk helse. Jeg tror alt for mange blir diagnostisert med psykiske lidelser som ikke burde vært syke.

Lett å være for forslaget her. Meget viktig, vanskelig tema så her må den som trenger hjelp ha god samtalepartner og her betyr nok kjemi mye

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information