Mulighet for å lese omtale av legen

Mulighet for å lese omtale av legen

Jeg tenker at det ville vært nyttig ved bytte av fastlege om man kunne lest omtaler av aktuelle leger, skrevet av andre pasienter.

Points

Det vil gi bedre grumnlah for å kunne ta et godt valg.

det finnes da

Hvordan skal legen få imøtekomme klaging?

Derfor er det fantastisk at legelisten på nett stadig oopdateres. Dessverre kan helsepersonell skjule og fjerne kommentarer. Såklart er mye unødvendig å ha der, men konstruktiv kritikk og informasjon må stå

Jeg valgte meg selv en lege, som hadde fått dårlig omtale. Veldig glad for det, for han var åpen og sa sin mening. Jeg tålte å høre det, og det var for meg en vekker... Skjønner at ikke alle "vil" høre sannheten. Den kan jo svi iblandt.

Legelisten tilbyr jo dette, bare dumt at ikke alle leger er vurdert og at den kanskje forsvinner. Enig i at det er viktig å kunne lese omtaler av legene man kan bytte til.

Veldig utfordrende da det er ofte negative opplevelser man skriver om på nettet, men det er absolutt en idé om man kunne fått til en høy prosentandel til å vurdere fastlegen sin, uavhengig av hvor fornøyd en er

Vet av erfaring at lege som behandlet meg dårlig ble sett på som en gud av annen pasient, så før en har personlig kjennskap bør en ikke forhåndsdømme.

Fordi kvaliteten på legene er varierende.

Subjektive oppfatninger om noe så personlig som en lege er vanskelig å vurdere. Gode leger kan ha dårlige pasienter, eller personlighetstrekk mange misliker. Og motsatt kan dårlige leger være veldig karismatiske. Men statistikk på leger er bra, bare ikke i form av anmeldelser fra deres pasienter.

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information