Legens egen beskrivelse

Legens egen beskrivelse

Legen bør legge inn sin egen beskrivelse av sine interessefelt og spesial kompetanse.

Points

Dette vil gi brukeren mer informasjon om legen enn kun navn og adresse før valget tas.

Her er jeg enig i kommentaren til Thore Kvaløy.

Fastlegene er gjerne allmenn utdannet og skal hjelpe alle - de henviser til spesialister ved behov.

I dagens åpne samfunn burde dette være en selvfølge!

Unge leger trenger å opparbeide seg kompetanse på ulike typer sykdommer. Dette gjøres ved at legen møter "alle typer" pasienter.

Pasienter som er kjent med egen sykdom eller utfordringer, kan velge å nytte denne for best mulig behandling og rådgivning.

Enig! Hvis pasienten er klar over egne utfordringer/sykdommer, så kan det gjøre det lettere å finne en lege som er spesielt god på akkurat det pasienten trenger.

Det sies her at unge leger trenger kompetanse i mye forskjellig. Det mener jeg er unødvendig. Om en lege kan spesielt mye om noe jeg ikke trenger så velger jeg en annen som passer meg bedre. Alle kan ikke passe alle. Med mer spesifik kompetanse vil det være lettere for legen å faktisk vite nok om spesielle sykdommer, slik at pasienten ikke må finne ut av så mye på egenhånd.

Enig i det. Gir ulighet for å få en lege med dit problem so kompetansefelt

Du kan velge den "rette" legen for deg, om du har noen sykdommer etc som du føler en større trygghet på å gå til om de har din spesialkompetanse.

Fastlege er en som skal ha det overordnede bildet, og eventuelt henvise videre ved behov.

Dette er ganske viktig da det er mange som sliter med varig sykdom pga legens feilvurdering, eller mangel på kompetanse.

I mange tilfeller er dette gunstig.

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information