Universal strømlinjet bestilling av legetime

Universal strømlinjet bestilling av legetime

Ønsker en mulighet for bestilling av legetime hos fastlege på nett som er universal. Slik det er i dag er det noen som tilbyr, andre ikke. En universal nettside med mulighet for bestilling av time hos lege (fremtidsrettet, ikke hastetime) er noe jeg har savnet hos mine legekontor. Tenker da en "timeplan" med oversikt om når legen er tilgjengelig og en bekreftelse når det har blitt lagt inn i timeplanen til legen.

Points

Det gjør timebestilling mye enklere

Vært enklere da

Bestiller nesten alltid time på SMS

En ide jeg støtter, da vil man lettere kunne tilpasse til egen jobbtimeplan/andre gjøremål.

Helt enig. Dette har jeg hos min fastlege, noe som gjør planlegging lett både med tanke på jobb og private gjøremål.

Supert! I dag er det ofte ekstremt langt ventetid med mindre man har en hastetime.

Mye bedre i en travel hverdag.

Helt enig. Øker effektiviteten.

Vi har dette på vårt legekontor

Helsenorge.no. Sist jeg bestilte var det under 2 timer til timen. Både frem i tid og haste.

Jeg ønsker ikke en enda ny nettside/app for å bestille legetime. Noen legekontor har muligheten idag og avhenger vel litt av hva system de benytter. Der jeg går kan jeg bestille time og det fungerer flott.

Kan pr. i dag bestille på nett, men ser ikke avtaleboken til legen så jeg kan finne en for meg, god time.

Da får man forutsigbarhet og kan planlegge. Dette med å få bestilt legetime til en tid som passer er et stort problem synes jeg og derfor går jeg svært svært sjelden til legen fordi jeg synes det er så vanskelig å få bestilt time og få satt av en tid som passer. Er hos legen kun hvis jeg må, (feks celleprøve hvert 3. år). Da må det være lett med forutsigbarhet for pasienter som er kronisk syke oa. med en slik timebestillingordning.

En fleksibel mulighet, foutsatt at man ser avtaleplanen til legen

Dette er en god ide for her må vi vente i telefonen svært lenge for å komme gjennom til legekontoret - eller møte opp på kontoret for å bestille time

Har erfaringen av dette fra Danmark. Alle legens ledige timer kom opp og så var det bare å velge

Dette reduserer usikkerhet om hvordan man skal booke time når man bytter legekontor. Flere legekontorer har standardisert på Helserespons-appen og det er kjekt.

I tilfelle det blir opprettet bør de ha tilgang til den vanlige metoden også pga de som er eldre. Mange av de eldre har ikke pc, og skjønner heller ikke hvordan de bruker en pc.

Hvis en sykepleier kan avgjøre, ok

har det i dag

Enklere og mer forutsigbart, ikke måtte håpe legene har en oppdatert mulighet. Gitt ressurser til andre viktigere aspekter ved legesenterene

De mest populære timene ville gått tidlig, og vært opptatt lang tid i fremtiden kontra nå hvor en kan få time forholdsvis kjapt

En slik ordning hadde vært veldig bra. Det er ikke alltid den første ledige timen som passer best, men man føler at man ikke kan takke nei til flere tilbudte timer fordi man ønsker en som passer bedre. Dersom man hadde tilgang til alle legens ledige timer, ville man kanskje ha valgt en time en uke senere enn den man nå får, og slik ville andre som hadde problemstillinger som hastet mer også ha fått time raskere.

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information