Flere bytter

Flere bytter

Mulighet for å bytte fastlege flere ganger i året.

Points

Mulighet for å bytte om man ikke går overens med fastlegen

Man har vel gode muligheter for å bytte lege per i dag? Selvfølgelig skal man ha en lege man går overens med, men å bytte opptil fire ganger i året gjør det vanskelig å få til kontinuitet, både for pasient og for lege.

Enig, men ville holdt det innenfor 4 ganger.

Jeg synes at det er en god idé for da kan man bytte fastlege helt til man finner en man har kjemi med og som man føler er interessert i ens sykdom istedenfor å måtte fortsette hos en uinteressert lege i la oss si et halvt år fram til årsskiftet før man kan bytte igjen. Gir bedre kontuinitet i behandlingen om man får bytte med en gang enn om man må gå et halvt år før man får byttet.

det kan bidra til misbruk av fastlege systmet. Det gir rom for at passienter bytter leger fordi de ikke får de faglige vurderingene som de ønsker fra lege. Kan slå uheldig ut i forhold til medisinering og behandling.

Helt enig

Enig! 2 er litt lite, hvis man er litt uheldig og ikke trives med legen, eller flytter. Det å få mer informasjon om legen på forhånd kan kanskje gjøre det mer aktuelt å beholde 2 bytter?

ingen fordeler ved det systemet

Det vil overraske meg om ikke utfordringen er mellom egne ører heøler enn fastlegenes dersom man finner det nødtørftig å bytte fastlege oftere enn sengetøy.

Synes vi har det bra i dag med to ganger, alltid en risiko for de som bytter lege for å utnytte systemet og få medisiner.

kun hvis du ikke får den hjelp du mener å ha bruk for

Det bør holde med 2 ganger. Krever mer av byråkratiet ellers

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information