Det burde ha eksistert en vanlig forsikring for boligkjøpere

Det burde ha eksistert en vanlig forsikring for boligkjøpere

Boligkjøperforsikringen krever at av skaden gir høye kostnader før boligkjøperforsikringsselskapet vil gå til rettssak mot eierskifteforsikringsselskapet for å få betalt oppretting av skaden. For vårt hus, måtte skadene koste over 300 000,- før boligkjøperforsikringsselskapet ville hjelpe oss. Siden skadene på vårt hus kostet mindre enn dette, måtte vi betale alt selv. Det burde ha eksistert en vanlig forsikring som dekket skader oppdaget etter overtakelse, med en vanlig egenandel.

Points

Det er sikkert vanskelig å få forsikringsselskaper til å lage en slik forsikring fordi det er så mange skader/feil/mangler som oppdages etter boligkjøp, men for kjøper ville det ha vært veldig trygt om man var sikker på at man f.eks. måtte betale maks 10 000,- for utbedring av feil/mangler/skader på den nye boligen.

Enig!

Enig at vi burde ha bredere valg innen forsikringer.

Enig. Ihvertfall med tanke på at forsikringen koster ganske mye, rundt 10000 sist jeg kjøpte. Man sitter igjen med følelsen av at det er 10k ut vinduet noen ganger.

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information