To visninger som standard

To visninger som standard

Dersom to visninger hadde vært standard, og det ikke var lov til å legge inn bud før etter siste visning, hadde kjøpere fått tid til å tenke seg om, og så kunne de komme tilbake og sjekke ut ting de ikke fikk sett godt nok på eller tatt med seg bygningskyndig på visning nummer to. Da hadde det vært lettere å unngå å gjøre et dårlig kjøp.

Points

Syns det burde være selger som avgjør hva hen ønsker. Ém visning kan også føre til at færre har mulighet til å komme, og bolig selges billigere enn den kunne ha gjort ellers. Det er for mange faktorer involvert til å sette en standard.

Jeg tror at det er en god ide, da en får tenkt seg skikkelig godt om. Jeg hadde ønskt at jeg hadde gjort det. At en ble anbefalt til det

Som selger vil en selge fortest mulig.

god ide, så lenge det er relativt kort tid mellom dem, et par dager kanskje. Da får man tenkt seg om, og selger får likevel solgt relativt raskt.

Synes at dette får være opp til selger selv å avgjøre.

Enig i at det må være kort tid mellom visningen, maks et par dager. To påfølgende dager kunne kanskje vært fint, eller en visning en ukedag og en i helgen.

Dette kan være bra for selger også, da det er mulig at flere kjøpere dukker opp. Ofte er noen skeptiske til boliger på andre visning, da de tenker at noe må være galt siden ikke har blitt solgt etter første. Men med 2 visninger som standard vil dette ikke være tilfelle

Definitivt selger som må ta disse valgene.

Synes det samme som enkelte andre innlegg. Dette må selger avgjøre.

Synes det samme som enkelte andre innlegg. Dette må selger avgjøre.

Det blir litt rart å pålegge selger et bestemt opplegg. Selger må velge dette selv, og kanskje lukket visning er det beste for noen. Og bud må kunne legges inn når budgiver ønsker det. Men idag er det slik at bud ikke kan aksepteres før etter kl 12 dagen etter siste visning.

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information