Ansvarliggjøring av megler

Ansvarliggjøring av megler

Jeg mener megler må ansvarliggjøres i salgsprosessen. De beste meglerene omsetter 40-50 + i året, og de selges ofte med minimal innsats. De vet ofte svært lite om den aktuell boligen også. Jeg mener megler må være ihvertfall delansvarlig for boligen som blir solgt. Jeg tror mange meglere selger boliger de vet er i shabby stand men selger den uansett og bare oppfordrer til å tegne forsikring. De må stilles til ansvar, da kan de også forsvare lønnen de tar ut også.

Points

..eller så kan man i større grad ansvarliggjøre forsikringsselskaper, og endre kriteriene for hva en boligkjøp /-salgsforsikring skal gjelde.

Det vil gjøre megler tvunget til å sette seg ordentlig inn i boligen, komme med korrekte opplysninger og faktisk måtte opplyse om negative sider ved boligen også.

Alt for mange meglere snor seg unna ting som er galt med boligen og vet for lite om boligen. Et par av dem under vår boligjakt virket fullstendig uinteresserte.

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information