Forbud med bud før visning

Forbud med bud før visning

Det bør ikke være lov til å legge inn bud før det har vært visning på boligen. Hvis en ser en bolig på Finn som en liker veldig godt, kan det være fristende å be om privat visning før ordinær visning. Om en fortsatt liker boligen kan det være fristende å legge inn et høyt bud med kort frist for å sikre seg boligen. Kjøper har kanskje ikke sjekket boligen grundig og overser feil og mangler som de kunne ha oppdaget om de gikk på vanlig visning, og ikke prøvde å kuppe boligen før visning.

Points

Enig med andre at hvis noen ønsker å selge bolig før en har hatt normal visning bør dette være lov. Er opp til selger og kjøper om man ønsker å gjøre dette

Dette må da bli opp til selger å bestemme. Sett at en i familien eller en venn man gjerne vil selge til ønsker boligen. Selger må få bestemme selv hvem man ønsker selge til uansett bud eller visning

Det må være lov, dette er opp til selger!

Man må gjerne ha lov til å legge inn bud før visning, men det bør bli ulovlig å selge før visning og offisiell budrunde!

Jeg mener at det nesten må være opp til selger. Det er selger som betaler megler, og for hver visning skal jo megler ha sitt. Hvis selger får solgt før visningen så er jo det gull for han/hun.

Klart man må kunne gjøre det. Man må få velge sin egen risiko. Hvis du vet at du legger inn et bud på en bolig usett, tar du selv høyde for den risikoen.

kan se util at man tar fra selger en mulighet til å få solgt.

Det er ihvertfall utrolig kjedelig for kjøper at huset er solgt før man får snudd seg rundt og dratt på visning!

Av og til må man bare forsøke å kuppe boenheten hvis man regner med at det blir skikkelig kamp i en budrunde. Ikke alle har råd til disse kampene. Til syvende og sist er det opp til selger.

selvfølgelig må enn kunne selge før visning. Om selger får en pris den er fornøyd med må jo det være lov. Hus blir ikke lagt ut fordi folk skal ha rett til å kjøpe. hus blir lagt ut for salg for at noen vil selge huset sitt. Da må det være opp til de som selger om de vil selge til første og beste.

Det er opp til selger om de kan godta prisen som blir tilbudt eller ikke uavhengig av om budet kommer før eller etter visning. Til syvende og sist vil jeg tro at de fleste er ute etter å få en best mulig pris på sin bolig og dermed vil legge til rette for det.

Helt uenig. Det er selger som bestemmer. Etter min mening bør også selge også ha mulighet til å si nei til høyeste bud.

Det burde være forbudt. Er boligen annonsert bør alle som ønsker få mulighet til å komme på visning og evt delta i budrunde. Det blir helt feil at noen kan kapre boligen like før annonsert visning. Det blir som at en butikk annonserer for en vare som er på tilbud i uke 5, for så å si at vi solgte den til interesserte i uke 4.

Selger må selv få avgjøre salget,og selge objektet før visning om det passer.

Delvis enig med deg. Det må være lov å legge inn bud, og det er opp til selger og avgjøre hva neste steg er. Dette med frist på slike type bud bør dog diskuteres. Mener at man ikke kan sette frist, men om selger ønsker å selge så er det noe annet.

Dett må få være opp til hver enkelt selger.Man vil jo selge så fort som mulig når man legger ut boligen sin.Og får man rette prisen, hvorfor ikke?

Dette må være opp til kjøper og selger.

Dette må vel være opp til selger. ett salg før første visning er uansett en privat avtale mellom kjøper og selger, ikke noe megleren har noe med.

Jeg har selv lagt inn bud før visning. Rett og slett forde stedet var «ei rønne», som jeg regnet med måtte rives uansett. Har også bekjente som jeg vet har lagt inn bud før visning forde de kjente til stedet fra før. Hva om barndomshjemmet plutselig er til salgs igjen, burde det ikke være mulig å iallefall prøve å kuppe det? Syns ikke det burde være noen generell regel for dette.

Skal en selge bolig og får et veldig godt bud før ordinær visning skal det selvfølgelig være mulig å selge til budgiver. Det er fritt frem for hvem som helst å be om privat visning.

Kjedelig for eventuelle kjøperne, men synes ikke at selger skal bli overstyrt på dette. Det er selger sitt ansvar om eventuelt tap av penger ved salg før visning.

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information