Visning i helga

Visning i helga

Jeg mener at megler må være åpen for å ha visninger i helga også. Det er ikke alle som har mulighet til å møte opp i hverdagen på grunn av arbeidstid. Da burde det være mulig å få til visning utenom fellesvisningen. Noen meglere gjør dette, men mange vil ikke.

Points

Man må jo velge en megler som sørger for at flest mulig ser huset. Det vil ikke automatisk passe for alle bare fordi en av dagene er lagt til en helg. Igjen er det valgfritt hvem man finner som megler og det er valgfritt når man vil vise frem huset. Det kan jo være selgeren selv som ikke ønsker å vise huset i helgen for den saks skyld.

Meglere er alvorlig overbetalte, og bør ha visning når oppdragsgiver ønsker dette.

Visning i helgene bør alltid være et alternativ..Da har de fleste mulighet og anledning til å se på boligene med bedre tid enn i en pause på jobb eller i en travel stund etter jobb. Med visning på helg har flere interesserte mulighet for å komme. En fordel for alle parter.

Her må du som "kunde" stille krav til megler og kreve dette før du skriver avtale med megler.

Helt enig i at dette bør være som en del av alle megler pakker. Altså minst en lørdagsvisning i tillegg til 1-2 ettermiddags visninger. Ganske tullete at det ikke er slikt allerede i grunn.. meglerne trenger vel lørdagen til å komme seg på hytten og le av seg litt provisjon...

Det må ikke være slik at megler tar ekstra betalt for dette

Ved å ha visning i helgen, i tillegg til å ha visning i ukedagene, kan en komme tilbake å se på boligen en gang til før en legger inn bud.

Helt enig! De fleste har så klart mer tid og ro på seg i helgen. Så at dette skulle vært en større mulighet enn det er er jeg helt enig i.

Viktig med 2 visninger før en så stor investering

Føler det ofte er visninger i helgen? Er ikke det helt vanlig da?

Dette synes jeg er et rimelig krav idet da mange slipper å ta seg fri fra arbeid. Forøvrig har vi opplevd at meglere har vært velvillige til å foreta visning utenom annonsert visningtid.

Dette synes jeg er et rimelig krav idet da mange slipper å ta seg fri fra arbeid. Forøvrig har vi opplevd at meglere har vært velvillige til å foreta visning utenom annonsert visningtid.

Men de meglerne jeg har vært borti, ha gjerne kommet på helg også - og ja, det er fint!

Visning på helger kan selger selv utføre; ingen kjenner bedre objektet enn en selv. Tror faktisk det vil øke interessen og prisen for objektet! Erfart!

Det er som søndagsopne butikker. Om dei tilsette ikkje vil jobbe i helgene, nei så skal dei få sleppe. Om seljar vil ha visning i helgene kan ein gjere dette sjølv, eller betale meklar det det kostar for helgearbeid.

Visning må jo tilpasses til når folk kan komme. Så såklart også i helgene. Men det føler jeg at de allerede er?

Helt enig, men det burde være valgfritt for megler. Men helt klart et pluss!

God ide. Her jeg bor er det ganske vanlig å ha visinger på hælg. Er vel opp megler, noen står på og offererer alt for kunden. Så her må en velge rett megler

Det er viktig at meglere så og si alltid kan stille opp på visninger. De må ha visninger som passer når folk kan, for å få flest mulig med. Privatvisninger er det også viktig å få til!

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information