Detaljevisning under avtalesignering

Detaljevisning under avtalesignering

Ha detaljevisning, steg for steg i huset, med all informasjon ved signering (alternativ til angrefrist)

Points

Krever at interesserte kommer til gitte tidspunkt og er dermed ikke like fleksibelt som nå når man kan komme ut ifra egen timeplan innenfor visningens tidspunkt. I tillegg er det alltid noen som vil ha mange spørsmål når man kommer til de ulike punkt, så når alle skal stille sine ekstra spørsmål her og der tror jeg dette kan ta veldig lang tid. Tror også det krever mye mer av megler under visning. Noen av dem står jo bare der... Men med mer kursing av meglerne vil det kanskje være en bedre idé.

man gjør seg ferdig med salget, men fordrer at alle detaljer kommer frem og blir formidlet

Tar for lang tid. Og som Christel skriver, ved å signere på at alt er gjennomgått og greit, mister man retten til å angre ved et seinere tidspunkt?

Man mister da muligheten for å angre på et senere tidspunkt.

Tidkrevende.

For at kjøper skal kunne få et veldig godt innblikk i boligens tilstand. En vanlig visning kan være litt heseblesende og man får ikke tid/plass til å gå grundig igjennom boligen.

Må si meg enig i begge kommentarene under. En slik gjennomgang vil nok kreve at man signerer på at alt er gjennomgått og mister da mulighet for å senere finne feil.

Man får tid til å vurdere boligen uten all hasten rundt en visning. Problemer/detaljer man ellers ikke ville legge merke til (både positivt og negativt) kan komme frem i lyset og en slipper "aha-opplevelser". Det føles tryggere.

Dette har jeg faktisk savnet veldig. Det blir satt av altfor liten tid ved overdragelse.

Detaljene ved ting kommer ofte frem etter noen uker / mnd bruk. Skeive gulv, trenger dører og dårlige skap dører.

Det kunne vært fint å ha med takstmann eventuelt annet teknisk fagpersonell under en eventuelt detaljevisning også?

Tidkrevende, men hallo, når man skal bruke X antall millioner på et hus over flere år så bør man gå skikkelig i gjennom det. Ved vårt kjøp så pugget vi prospektet inn og ut, megler eller kjøper kunne knapt svare på spørsmål om sitt eget hus.

Jeg tenker med angrfrist, vet ikke selger når salget er sikret, men med dette tilbudet vil salget være i boks ved signering. Samtidig vil kjøper ha mulighet til å få med seg alle detaljer og kunne spørre

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information