Emballasje og hårprodukter

Emballasje og hårprodukter

Emballajen er gjerne veldig tykk. Bør kunne minske mengden plast.

Points

Embalasjen er for å beskytte produktet. Er ikke embalasjen god blir forbruk av produktet enda større. Virker som "det grønne" er det eneste man skal ha fokus på i dag, det går på bekostning av skoler, helse og eldreomsorgen. Grønne verdier er viktig, men man må ikke glemme medmenneskelige verdier.

Jeg er enig i at emballasje er til for å beskytte produktet. Emballasjen må være god nok. Akkurat når det gjelder sjampo o.l. produkter så synes jeg emballasjen er overdimensjonert. Jeg ser jo at de har tynnere emballasje på rengjøringsmidler. Hvordan går det på bekostning av de andre områdene du nevner? Tror du må utdype.

Bør bli billigere å kjøpe refill; da kan man ta vare på flaskene og fylle over. Mindre emballasje,lettere å håndtere,mindre avfall.

Enig Magnhild. Problemet er vel at kanskje å få nok folk til å gidde å kjøpe refill. Hvis få kjøper så blir refill dyrt.

Mer refillløsninger må til. Eller kjøp såper i fast form. Disse kan utblandes med vann og helles på flaske.

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information