Resteoppskrifter på matemballasje

Resteoppskrifter på matemballasje

Mye matemballasje inneholder en oppskrift basert på det aktuelle produktet. Hvis produsentene også hadde trykket en resteoppskrift på emballasjen kunne det ført til at flere gjenbrukte mat. Informasjonen kunne inkludert hvordan produktet bør oppbevares etter tilberedning. Hvordan gjenbruke kokt ris? Pasta? Kjøtt? Hvordan få urteplanten til å overleve? En slik kampanje kunne vært initiert av et av det offentlige opplysningskontorene for matvarer.

Points

Her i huset kastes lite mat. Det blir gjenbrukt dagen etter, enten som den var eller som en ny rett.

Urteplantene fra butikk dør fordi de er plantet tett til engangsbruk. Splitt røttene og plant dem i større potte.

Synes ikke noe om gjenbruk av ris, pasta og kjøtt. Da bør heller folk bli flinkere til å tilpasse mengden mat til hvert måltid.

Urteplantene mine overlever aldri ei uke, men det kommer nok av mine fint lite grønne fingre. Gjenbruk av ris og pasta skjer ikke, fysj, sier jeg fra gourmetstandpunkt

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information