Verksteder i alle kjøpesentre

Verksteder i alle kjøpesentre

Jeg ønsker at det skal bli lett å finne et sted der man kan få reparert hvitevarer, elektriske kjøkkenredskaper og andre elektriske artikler. Min idé går derfor ut på at man etablerer verksteder i alle kjøpesentre. Dette gir lett tilgang til en nødvendig samfunnsressurs. Utfordringen kan ligge i at et verksted går mot idéen til kjøpesenteret om å selge så mye som mulig. Uansett: Lav pris på reparasjoner, delvis sponset av kommunen, viktige arbeidsplasser.

Points

Sparer miljøet ved at man kan bruke ting lenger, ikke kaste dem. Gode arbeidsplasser for mennesker som ellers ikke har så lett for å finne noe å gjøre i dagens samfunn. Denne typen kompetanse må opparbeides, det er viktig at opplæring for slike jobber prioriteres.

Ingen god idè. Vil legge beslag på dyre lokaler og kostbare arbeidsplasser. Bedre å legge slik virksomhet til skoler hvor utdanningen av elektro-/ mekanikk-fag foregår. Meget høye kostnader for å ha folk/ fagfolk i arbeid innen elektronikk- mekanikk-rørlegger,handverksfag. Koster 7-800 kr timen for å få hjelp av denne yrkesgruppen. Vet av erfaring.

https://www.reservedel.no/ Fikser mye selv, men da glasset i døra på microen min knakk i flyttelasset var det dessverre ingen hjelp å få. Nokså ny var den og

Nærhet til reparasjonsverksted er viktig. Hadde nylig problem med TV og service var 40 km unna og det ville koste kr. 2000,- å få mann til å se på det, pluss eventuell reparasjon og nytt og større ville koste 4500,- . Kanskje kombinere vidergående skoler med elektrikerutdannelse og et tilbud om reparasjoner.

God ide. Flere butikker bør også ha eget verksted.

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information